Sobre nosaltres

Escola d’anglès situada al C/Rosselló, 2 de La Jonquera des del curs 2005-06. 

Treballant perquè la gent de La Jonquera i d’arreu sàpiga parlar i tingui l’anglès com a tercera llengua. Ajudem als alumnes de Primària, Secundària i Adults, a preparar-los per als exàmens oficials de Cambridge (YLE, PET, FCE i CAE), així com en els seus cursos escolars i objectius corresponents.

Utilitzem tant els mètodes tradicionals per a l’aprenentatge (llibres de text, jocs, cançons, etc.) com l’ús de les noves tecnologies com la Pissarra Digital Interactiva i iPads. Ens esforcem dia a dia per fer que els nostres alumnes s’ho passin d’allò més be aprenent anglès i els hi demostrem que es pot aprendre una idioma de forma divertida i engrescadora.

Ensenyament

tradicional i innovador
Durant el curs els alumnes utilitzen 1 dia a la setmana, un llibre de text i un d’exercisis per tal de treballar tots els diferents aspectes de la llengua.

l’altre dia, treballem amb iPad i fent una classe interactiva i amena … per tal de motivar als alumnes d’una manera més divertida i tractant els temes que més  els interessa segons l’edat.  

Grups

Els alumnes es divideixen en grups reduïts, amb un màxim de 8 per classe, segons nivell i edat per tal de poder treure el màxim rendiment i treballar més còmodament.

Notes

Els alumnes reben tres informes de notes durant el curs, un cada trimestre, on es valora les notes obtingudes en els exàmens que van fent durant el trimestre en les diferents habilitats lingüístiques de la llengua, és a dir, gramàtica, comprensió escrita i oral, i expressió escrita i oral. A més, també es valora el seu comportament a classe i la seva participació i motivació en les activitats que fem.

Exàmens Oficials

No hem d’oblidar, i més amb la implantació del plà de Bolonya, l’important paper que tenen els exàmens oficials en el nostre sistema educatiu i laboral. Així doncs per als adolescents i adults, també hi ha la possibilitat de fer classes particulars o en grups per tal de reforçar el que fan a l’institut o bé, preparar-los per fer els exàmens oficials de Cambridge (YLE, KET, PET, FCE…) o de l’Escola Oficial d’Idiomes.
L’objectiu principal és que els alumnes assoleixin algun dels títols oficials abans esmentats, sobretot el FCE (B2), per tal de que en un futur puguin utilitzar l’anglès amb facilitat, tan en el camp personal com professional. No podem oblidar que avui en dia l’anglès és la llengua internacional de comunicació i necessària tan per la feina com els estudis.